Hernieuwbare energie voor het verwarmen van woningen is een noodzakelijkheid om CO2 uitstoot en gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen.

Nieuw innovatief concept

Ecoon heeft een vernieuwend concept ontwikkeld dat voorziet in alle warmtapwaterbehoeftes voor comfortabel wonen met een ongekend hoog opwekkingsrendement.
Het concept van de tapwaterwarmtepomp is gedetailleerd uitgewerkt in 10 basisconcepten en een groot aantal installatievoorbeelden waarbij o.a. verwarmen, verwarmen en afkoelen of het voeden van de warmtepomp uit het net of uit het afgiftesysteem uitgewerkt zijn.
Ecoon is de specialist in het optimaal benutten van hernieuwbare, laag temperatuur warmte in woningen voor klimaat- en warmtapwatercomfort.

Slimme synergie

Alleen met een integrale visie en aanpak kan hernieuwbare energie in nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw succesvol benut worden. De slimme producten voor binnenklimaat en warmtapwater die Ecoon op de markt brengt staan garant voor energiezuinige en onderhoudsvrije comfortminstallaties.

Ecoonieuwsolutions

Ecoon en Itho Daalderop sluiten samenwerkings-overeenkomst voor de Ecoon warm tapwater warmtepomp W2

Om de markt beter te kunnen bedienen en de afzet- en toepassingsmogelijkheden verder te vergroten zijn Ecoon en Itho Daalderop een intensieve samenwerking aangegaan. Lees meer......

€ 1150,00 subsidie op boosterwarmtepomp

ISDE subsidie

__________________