Het bedrijf

Missie

 

Ecoon ontwikkelt toepassingen voor hernieuwbare, laagtemperatuur warmte in woningen waarmee een bijdrage wordt geleverd aan het verminderen van gebruik van fossiele brandstoffen en CO2 uitstoot.

 

Ecoon ontwikkelt en verkoopt deze systemen en producten waarbij optimaal rekening wordt gehouden met de duurzaamheid van milieu en planeet.Zie ook onze presentatie op YouTube

Expertise

 

Regeltechniek, warmtapwater, collectieve warmte- en koudenetten en integratie van systemen, zijn kennisgebieden bij uitstek van Ecoon. Vakkundigheid op het gebied van zowel binnen-installaties als warmtenetten door jarenlange ervaring is de kracht van het bedrijf.

 

Kernactiviteiten

 

Het inzetten en benutten van restwarmte levert een enorme bijdrage aan de reductie van het gebruik van fossiele brandstoffen en van CO2 uitstoot. Hoe lager de systeemtemperatuur hoe meer restwarmte beschikbaar is.

 

Om deze restwarmte te kunnen benutten ontwikkelt Ecoon producten en toepassingsconcepten voor met name de woningbouw.

 

Geschiedenis

 

Ecoon is opgericht door Martijn Bos. Hij is jarenlang senior developer geweest bij vooraanstaande  bedrijven in de HVAC-branche. Hij heeft bewezen, soms latente, behoeftes in deze markt met succes in commercieel aantrekkelijke producten te kunnen vertalen.

 

 

 

 

 

 

Ecoon is lid van:

 

 

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf download dan de introductiefolder.